Ezentúl négy keréken érkezik a segítség

Szeretnénk bemutatni, a Kis Bocs Baba- Mama Közhasznú Egyesületünk új tagját, az autónkat, akinek a becses neve: A SEGÍTŐ csupa nagy betűkkel.

Szeretnénk bemutatni, a Kis Bocs Baba- Mama Közhasznú Egyesületünk új tagját, az autónkat, akinek a becses neve: A SEGÍTŐ csupa nagy betűkkel.🥰🥰🥰😇 Nagyon nehéz meghatottság nélkül írni, arról milyen nagy segítséget nyújt számunkra ez az autó, amit a Pro Filii Alapítványhoz beadott, sikeres pályázatnak köszönhetünk. És nagyon nehéz leírni, hogy milyen meghatottság a gondolat is, hogy Ő a Miénk. ♥️

Eddig saját autóval oldottuk meg az élelmiszermentő programunk keretén belül az élelmiszerek elszállítását a védelemre szoruló családok részére, ami nagy nehézséget okozott, de így A SEGÍTŐ közreműködésével, sokkal gördülékenyebb. 😇 A SEGÍTŐT vesszük igénybe a Jó Tündér Szolgálatunk adományszállításánál, a gyereknapi LEGO kampánynál, ahol a Füzesabonyi Járás 16 településére érkezünk az összes óvodába és az összes iskolába, mivel egy gyerek sem maradhat ajándék nélkül gyereknapon! A SEGÍTŐ viszi a hátrányos helyzetű gyerekeket és menekült gyerekeket programokra, kirándulásokra. A SEGÍTŐ segítségével jutunk el a baba-mama köszöntő programunkon belül az újszülöttekhez és a SEGÍTŐ szállítja a Női Klubunk adományait az intim higiénés eszközöket a menstruációs szegénység kapcsán. Missziónk a védelemre szoruló gyerekek életminőségének javítása és ehhez a nyertes autónk a SEGÍTŐNK nagyon sokat, elmondhatatlanul sokat tud nekünk segíteni!

Köszönjük a Trixon Autóház kedves és figyelmes segítőkészségét!🥰😇
Köszönjük a Pro Filii Alapítványnak, hogy valóra váltották az álmunkat!!♥️😇🙏

 

MEGOSZTÁS