Támogatóinknak

Támogatóinknak

A Kis Bocs Baba- Mama Közhasznú Egyesületünk célkitűzéseivel, értékrendjével egyetért és támogatná munkánkat, azt az alábbi módon teheti meg:

Amennyiben adója egy százalékának felajánlásával kívánja munkánkat támogatni az adóbevallása benyújtásakor a letölthető rendelkező nyilatkozaton a Kis-Bocs Baba Mama Közhasznú Egyesületet jelölje meg kedvezményezettnek.
Adószámunk: 18589719-1-10

Az adó 1%-ból befolyó támogatást minden évben a tevékenységeink oldalon felsorolt, hátrányos helyzetű gyermekek, családok támogatására fordítjuk.

Amennyiben pénzbeli adománnyal támogatja munkánkat, azt a következőképpen teheti meg:

Átutalással a K&H Banknál (3300 Eger, Barkóczy utca 3.) vezetett 10401141-49575257-52491009 számú számlára.

Készpénzbefizetéssel az egyesület pénztárába, melyről Adományozói igazolást állítunk ki.

Pénzadományával programjaink lebonyolítását biztosítja, támogatását előre is köszönjük. Amennyiben ilyen jellegű felajánlással kapcsolatban kíván egyeztetni, kérjük, lépjen kapcsolatba Galyasné Dósa Katalin egyesületi elnökkel a gadoka6@t-online.hu e-mail címen, vagy a +36703627251-es telefonszámon.

Szívesen fogadunk használt, de még használható ruha adományokat, játékokat, háztartási eszközöket, bútorokat stb.., amit eljuttatunk a családok számára.

Szívesen fogadjuk az önkéntesek jelentkezését, rendezvényeink, programjainak megvalósításában, illetve a tevékenységeink menüpontban található bármely programelemhez lehet csatlakozni, ami szimpatikus.

Nemzeti Együttműködési Alap