Kis Bocsos önkéntesek szervezetfejlesztése

Kis Bocsos önkéntesek szervezetfejlesztése

 

2024. január 27-én 30 fő önkéntes vett részt a szervezetfejlesztésünkön, ahol értékeltük a 2023-as évet és szó volt a 2024-es év programjairól és hasznos ötleteket kaptunk az adó 1% kampány minél jobb hatékonyságáról, eredményességéről.

Megható pillanat volt, amikor az önkénteseknek egy-egy szót kellett felírni, ami számukra a 2023-as évet jellemezte a Kis Bocsos önkéntességük kapcsán. Jó érzéssel olvastuk az egyre bővülő jellemzéseket.

A 2023-as év igazán mozgalmas év volt számunkra, rengeteg új és innovatív programot indítottunk el és több elismerésben is részesültek és hát még védjegyoltalmat is kaptuk, amivel igazán beírtuk magunkat az örökkévalóságba. Mondhatjuk a 2023-as év számunkra minden szempontból tökéletes volt.

2024-ben új kihívások várnak ránk, ezért is tartottuk fontosnak, hogy szakember adjunk nekünk hasznos tanácsokat, hogy a pályázati források mellett,amit sok esetben nem lehet bérleti díjra vagy rezsiköltségre költeni, hogyan tudunk forrást szerezi, amik az ilyen jellegű költségeket fedezik. Nagyon hasznos tanácsokat kaptunk az adó 1% kampányunkhoz és más forrásszerzési technikákról. Köszönjük!

Arról is szó volt, hogy 2024-ben a megszokott rendezvényeink mellett ( civil expó, egészségnap, kis bocs mikulás) szeretnénk újra megrendezni a nyárbúcsúztató vetélkedőt és új rendezvényt is szeretnénk megvalósítani, ami a bűnmegelőzésről, a közbiztonságról fog szólni, az online csalásokról és a besurranó rablások megelőzéséről, a rendőrség bevonásával, együttműködésével.

2024-ben egy pályázati felhívást is közzéteszünk! Keressük a 2024-es év „Legjobb Nőkre figyelő éttermét” Azok az éttermek pályázhatnak, akik kellőképpen odafigyelnek a nők igényeire és a mosdóhelységbe kihelyeznek intim-higiénés eszközöket, pelenkázót, csecsemők anyatejes-táplálására alkalmas helységet.

2024-ben is szeretnénk minél több mosolyt csalni a gyerekek arcára, folytatni a babaköszöntő és szép korúak köszöntését és olyan közösségi programok megvalósítását, ahol a család egésze jól érzi magát!

 

MEGOSZTÁS