Megnyitott a Kis Bocs Játékközpont

A szombati megnyitót egy egész délelőttös programsorozat előzte meg, majd Radomszki Lászlóné a Belügyminisztérium helyettes államtitkára és Galyasné Dósa Katalin az egyesület elnöke átadta a gyermekeknek a játszóházat.

kis-bocs-jatekkozpont-szihalomJátszóházak létrehozására írt ki pályázatot a Partners Hungary Alapítvány az UNICEF pénzügyi támogatásával. A 13 magyarországi játékközpont létesítésére szóló kiírás nyertes pályázatainak egyikét a Kis Bocs Baba-Mama Közhasznú Egyesület tudhatja magának.

A szombati megnyitót egy egész délelőttös programsorozat előzte meg, majd Radomszki Lászlóné a Belügyminisztérium helyettes államtitkára és Galyasné Dósa Katalin az egyesület elnöke átadta a gyermekeknek a játszóházat. A Játékközpont keddenként, péntekenként és szombatonként tart nyitva. Az önfeledt játék mellett az egyesület fontosnak tartja, hogy a családok szakemberektől kapjanak életvezetési tanácsokat, baba-mama klubnak is helyet ad a Játékközpont, és háziorvos, valamint védőnő is tart majd előadásokat.

 

 

 

Forrás: Füzes Hírek

 

MEGOSZTÁS