Száz kilónyi mézet kaptunk ajándékba és osztottunk szét

A tegnapi nap hihetetlen megtisztelő és megható volt, ugyanakkor jókedvű és jó hangulatú is egyben a gyerekek örömére.

A Palóctáj Mézlovagrend tagjai 100 kg mézadományt adtak át ünnepélyesen a Kis Bocs Baba- Mama Közhasznú Egyesületünk részére.

Megható volt számunkra a köszöntő melyben a nagymester Várszögi Balázs és Bíró Péter lovag is kifejtette, hogy miért pont minket választottak. Kifejtette, hogy évek óta követi a tevékenységünket és tudták nálunk lesz a legjobb helyen az adomány. A mézadományt átadtuk a nagycsaládosoknak, támogatott lakhatásban élőknek, közmunkaprogramban lévőknek, intézményeknek, civil szervezeteknek.

Egyesületünk játékközpontjában július óta működik a zümi tanoda, ahol a gyerekek és a felnőttek egyaránt tanulhatunk a méhek világáról a méz fogyasztás egészségre gyakorolt pozitív hatásáról.

A tanoda működtetésében a helyi méhész Szeifert János nagyban hozzájárul, szakmai segítségével és mézadományával!
A rendezvény komolyságát nagyban oldotta Kabai Alex műsora, ami igazán interaktívra sikerült. A gyerekek és a felnőttek is táncra perdültek.

A program után a mézlovagok megtekintették a játékközpontunkat és a Tár- Ház kiállítóterét. A beszélgetések során kiderült, hogy a lovagok közül főállásban több pedagógus, kutató, gyógypedagógus van, akik egyből felajánlották, hogy szívesen tartanak foglalkozást a gyerekeknek és a felnőtteknek a játékközpontban. Azt is megfigyeltük, hogy Ők is fantasztikus közösség, akik tenni szeretnének, jót tenni, mint Mi is.🥰

MEGOSZTÁS